Gezondheidsadvies!

Als je dagenlang achter elkaar achter de computer zit en beperkt beweegt dan is dat absoluut niet gezond. Vrijwel iedereen weet dit, maar doet er helemaal niets aan. Wij geven om onze spelers en vinden het belangrijk te informeren over de gevaren en advies te geven over hoe het anders kan zonder te veroordelen.

Laten we wel wezen, iedereen die niet beweegt en dagenlang zit te turen naar een scherm, weet dat het niet de allergezondste levenswijze is. Je compenseert een keertje door een banaan te eten, maar dat zet niet echt zoden aan de dijk. Vaak hebben wij, ja wij ook, last van overgewicht en voelen we ons ongezond. Ondanks dat dit bekend is doen we er vreemd genoeg uiteindelijk niets aan en verstrijkt er weer een uur, een dag, een maand.

Maar wij zijn het zat en willen samen onze schouders eronder zetten om toch beter in ons vel te komen. Via de website Stayhealthy.nl hebben we advies ingewonnen om gezond af te vallen. Wij willen echt afvallen, maar het kan ook zijn dat je niet hoeft af te vallen, dan is deze website nog steeds een bron van informatie om met kleine praktische tips uit de voeten te kunnen.

Wij gaan gezond afvallen met de tips beschreven op Stayhealthy.nl. Deze website geeft namelijk handige praktische tips die direct uit te voeren zijn en waarmee je direct aan de slag kunt zonder moeilijke omslachtige voorbereidingen. Er is ons veel aan gelegen om ook onze spelers te informeren en mee te nemen in dit gezonde advies. Dus voel je je ook moe en neerslachtig en vind je het vreemd van jezelf dat je niks onderneemt? Neem dan een kijkje, check vervolgens regelmatig de website en doe er je voordeel mee!

«
»